Hem rebut correctament el teu missatge.
Ens posarem aviat en contacte amb tu.

Política de privacitat

Responsable del Tractament

L’empresa responsable del tractament de les seves dades en virtut d’aquesta Política de privacitat és:

MALLA ASSOCIACIÓ CATALANA TUTELAR DE PERSONES AMB DISCAPACITAT PSÍQUICA

NIF: G63743629

Domicili: C/ Almogàvers, 68 - 08018 Barcelona (Barcelona)

Adreça de correu electrònic: lopdmalla@gmail.com

Web: malla-associacio.org

Telèfon: 93 435 92 70

Inscrita al Registre d’Associacions amb número d’ inscripció 30457, secció 1a., de la demarcació de Barcelona.

En MALLA ASSOCIACIÓ CATALANA TUTELAR DE PERSONES AMB DISCAPACITAT PSÍQUICA, reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.

La present política de privacitat pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades de les diferents persones usuàries que naveguen o faciliten les seves a través dels diferents formularis situats en la web.

Dades Personals

Una dada personal, és la informació que l’identifica o el fa identificable. A través de la web, en les caselles establertes a tal efecte recollim les dades personals que la persona usuària ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, direcció postal, població, etc. així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioni a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals la persona usuària està registrat. En aquest cas, la privacitat dependrà de la configuració establerta per la pròpia persona usuària així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social.

La visita de la persona usuària a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-les, les dades seran tractades de forma lícita de conformitat en tot moment als principis i drets recollits en el RGPD 2016/679 de 26 d’abril i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

FINALITAT, DURACIÓ I LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

Les dades que la persona usuària ens proporcioni les tractarem amb les següents finalitats:

 • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per la persona usuària a través del formulari de contacte situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de la persona usuària per poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través del formulari. Aquestes dades les conservem durant el temps necessari per complir la seva petició i durant el temps establert per la llei amb una duració mínima de 3 anys.
 • La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga la persona usuària en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la petició. La persona usuària té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Tramitar i gestionar la donació a través del formulari de donació situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de la persona usuària per poder processar la donació. Aquestes dades les conservarem durant el temps necessari per donar compliment a la seva petició i durant el temps establert per la llei, amb una duració mínima de 3 anys.
 • La base legítima és l’execució d’un contracte. En el cas que la persona usuària no faciliti les seves dades personals, no es podrà gestionar la donació.
 • Gestionar el currículum remès per la persona interessada a través del formulari habilitat per a tal efecte i incloure’l en la base de dades de candidats de l’empresa. Les dades es conservaran durant el termini màxim d’un any, transcorregut el qual, es procedirà al bloqueig de les dades durant el temps establert legalment, garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció.
 • La base de legitimació per a gestionar i tractar el currículum de la persona interessada és el seu consentiment el qual manifesta en realitzar una acció afirmativa d’enviament del mateix i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat prèviament al seu enviament. La persona usuària té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Millorar la seva experiència en navegar per la web. Aquestes dades els conservarem mentre la persona usuària no revoqui el seu consentiment al tractament d’aquestes eliminant les cookies i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
 • La base de legitimació per a millorar la seva experiència en navegar per la web és el consentiment que atorga la persona usuària en acceptar les cookies. La persona usuària té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades les conservarem mentre la persona usuària no revoqui el seu consentiment al tractament d’aquestes i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
 • La base de legitimació per a gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li les nostres activitats i novetats, és el consentiment que ens atorga per a això. La persona usuària té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Gestionar l’alta com a persona sòcia a través de les dades proporcionades a través del formulari de la secció de la nostra web "Fes-te Soci". Les dades personals es tractaran mentre la persona usuària no comuniqui la seva voluntat de donar-se baixa com a soci o mantingui la relació amb la nostra entitat. Posteriorment, es guardaran bloquejades durant els terminis de conservació legalment establerts, es procedirà després a eliminar-les amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la seva destrucció total.
 • La base de legitimació del tractament de les dades de la persona interessada es basa en el consentiment mitjançant la formalització i enviament de la corresponent sol·licitud de persona associada, proporcionant-nos les dades requerides en els camps obligatoris sense els quals no podem gestionar la seva petició.
 • Gestionar l’alta com a voluntari a través de les dades proporcionades a través del formulari de la secció de la nostra web "Fes-te Voluntari". Les dades personals es tractaran mentre la persona usuària no comuniqui la seva voluntat de donar-se baixa com a soci o mantingui la relació amb la nostra entitat. Posteriorment, es guardaran bloquejades durant els terminis de conservació legalment establerts, es procedirà després a eliminar-les amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.
 • La base de legitimació del tractament de les dades de la persona interessada es basa en el consentiment mitjançant la formalització i enviament de la corresponent sol·licitud de voluntariat, proporcionant-nos les dades requerides en els camps obligatoris sense els quals no podem gestionar la seva petició.

  Cessió o comunicació de dades personals i transferències internacionals

  Les seves dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers tret que existeixi alguna obligació legal o a aquells prestadors vinculats al Responsable que actuen com a encarregats del tractament.

  No es realitzen transferències internacionals, en cas què en algun moment poguessin realitzar-se, se li comunicaria a fi d’obtenir el seu consentiment.

  Actualització de dades

  És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, la persona usuària ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquestes.

  La persona usuària garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està posada al dia i és exacta, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació.

  Dades de Tercers

  Si la persona usuària facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a MALLA ASSOCIACIÓ CATALANA TUTELAR DE PERSONES AMB DISCAPACITAT PSÍQUICA, garanteix que ha obtingut aquestes dades de forma lícita, que ha informat prèviament els afectats, obtenint el seu consentiment per a comunicar-les i que la informació facilitada és exacta i veraç.

  Caràcter obligatori de la informació sol·licitada

  Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) en les dades obligatòries. Si la persona usuària no omple aquests camps, o no marca la casella d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació.

  DRETS DE LES PERSONES INTERESSADES

  Té dret a accedir a les seves dades i a obtenir confirmació sobre el seu tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-les i a sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recaptades. Pot sol·licitar la limitació en el tractament de les seves dades i oposar-se al tractament d’aquestes revocant el seu consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Pot exercir els seus drets contactant amb nosaltres C/ Almogàvers, 68 - 08018 Barcelona (Barcelona). Email: lopdmalla@gmail.com.

  Dades de contacte del delegat de protecció de dades: delegatprotecciodadesmalla@gmail.com.

  Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.aepd.es.

  Tractament de dades de Menors d’edat

  Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, quedant prohibit l’accés i ús del portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a la cancel·lació d’aquestes. Així mateix, els pares o tutors podran en qualsevol cas dirigir-se a MALLA ASSOCIACIÓ CATALANA TUTELAR DE PERSONES AMB DISCAPACITAT PSÍQUICA per a bloquejar el compte d’accés dels menors a càrrec seu que s’haguessin registrat falsejant la seva identitat.

  Xarxes Socials

  L’objecte de les eines com Facebook, Twitter, Instagram, etc. o altres xarxes socials és donar visibilitat i difusió a les activitats que desenvolupa la nostra organització. Aquestes eines emmagatzemen dades personals en els servidors dels serveis respectius i es regeixen per la seva pròpia política de privacitat. Es recomana la revisió i la lectura de les condicions d’ús i política de privacitat de la xarxa social en el moment de registrar-se, tenint en compte les diferents possibilitats de configuració amb relació al grau de privacitat del perfil de la persona usuària a la xarxa social.

  Així mateix, el Responsable es reserva el dret d’eliminar de les seves xarxes socials qualsevol informació publicada per tercers que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Com també el dret a bloquejar o denunciar el perfil autor d’aquests missatges.

  Tractament de Cookies

  Una cookie és un petit arxiu que es descarrega i emmagatzema en l’ordinador de la persona usuària quan aquest accedeix a una pàgina web. Les cookies permeten a la web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de la persona usuària o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a la persona usuària.

  La persona usuària té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa de navegador. Pot obtenir més informació llegint la nostra Política de Cookies.

CONFIGURAR COOKIES